IR-Implante Rio er en kirurgisk tannklinikk som ligger like ved den verdensberømte stranden i RIo de Janeiro, Copacabana. Er ulykken ute når du er i Rio er det ikke bent frem å finne en tannlege som snakker engelsk, men Dr. Bruno Affonso som til fulle behersker implantat og tannkirurgi, han behersker også det engelske språket. Skulle du være i Rio de Janeiro og få behov for en tannlege, så anbefaler vi at du avtaler med Dr. Bruno. Da vil du bli godt ivaretatt og vi er helt sikker på at du vil bli fornøyd med resultatet.

BEDRE ENN SUKKER

Dr. Bruno’s profesjonelle mening er at Claudia Münch JustSweet og produkter laget med denne naturlige sukkererstatningen/søtningen er bedre for tannhelsen enn sukker som kan føre til tannråte.

WHO's anbefaling er å redusere inntaket av sukker

WHO er da verdens helseorganisasjon som anbefaler at man reduserer inntaket av kalorier, spesielt da kalorier som kommer fra karbohydrater i sukker.

 

Temaet i dag, i forhold til WHO, er kanskje hvorvidt de gjorde en god jobb i forhold til COVID-19, men det er stor enighet blant verdens leger om at de fleste har et for høyt inntak av karbohydrater i form av sukker.

 

Det kan man enkelt få ned med Claudia Münch® JustSweet og produkter som inneholder den naturlige søtningen.

inneholder prebiotiske karbohydrater

Prebiotiske karbohydrater, vannløselig kostfiber er  hovedbestanddelen i det naturlige søtningsstoffet JustSweet.

 

Som andre karbohydrater har også disse prebiotiske karbohydratene kalorier, men bare 2 kcal per gram, og 1 gram av vår naturlige sukkererstatning tilsvarer 25-50 gram sukker. Det gir da opptil 50-100 ganger mindre kalorier enn vanlig sukker. 

 

Prebiotika har mange gode funksjoner. Det er dokumentert at 1 gram JustSweet per dag, i 4-uker, vil gi 6 ganger mer av de gode bakteriene, noe mye forskning antyder kan være bra for immunforsvaret.

 

Ikke dokumentert med forskning, men mange brukere av søtningen som til vanlig har hatt problemer med å få ned blodsukkeret har hatt positive resultater i forhold til det.

Mer informasjon om det publisert på  egen side.

Viser alle 3 resultater

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen på denne nettsiden er IKKE ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom eller tilstand. Rådfør deg alltid med lege eller kvalifisert helsepersonell før du foretar betydelige endringer i kostholdet ditt.

Claudia Renata Peres Münch-Yttereng, CRO sorze4 AS
Master of Science, Ernæring, overvekt og spiseforstyrrelser.