NYHETER

Drinking coffee ♥️

Koffeinfølsomhet

Koffein kan ha forskjellige effekter avhengig av genetikken din. Det er generelt antatt å kunne forbedre den generelle helsen, men noen mennesker opplever angst, hodepine,

Read More »

Kontroller blodsukkeret

Glukose er det enkleste av enkle sukkerarter. Det omdannes fra kostholdskarbohydrater og noen andre matkilder under fordøyelsesprosessen. Glukose brukes da som den viktigste energikilden for

Read More »
Diet concept

Mange veier til «Rom» når man vil ned i vekt

Mange mener dietter er en bra ting som kan gi helsefordeler og for noen er det det, men det kan også lede til spiseforstyrrelser som anoreksi, eller ortoreksi. Det er derfor viktig at man innser at vi er alle forskjellig og at en diett som gir godt resultat for en, ikke alltid gir samme resultat for andre.

Read More »

Soul Brasil

De som bor i Brasil tenker knapt på det, men en norsk turist på besøk i et gatemarked i Brasil vil nok bli bli fascinert av mangfoldet av farger, og smaken av de brasilianske fruktene.

Read More »

Melder du deg på som mottaker av nyhetsbrev vil du regelmessig motta rabattkuponger, eller kuponger for gratis vareprøver. Klikk her for å melde deg på!