Nyheter, Nyheter

Forsinkelser i leveranser av varer bestilt i nettbutikken

Har du bestilt varer i vår nettbutikk?

Da må vi dessverre beklage hvis du ikke har mottatt bestillingen. Forsinkelser ligger som de fleste forstår utenfor vår kontroll. Det vil man kunne lese av Brings driftsmelding av 09.08.2023 som vil har lagt inn nedenfor.

Driftsmelding

Onsdag 09.08.2023 11:11

Jernbanestrekninger fortsatt stengt, og veitransport blir mer utfordrende

Både Bergensbanen og Dovrebanen vil fortsatt være stengt hele onsdag. Ny informasjon er ventet kl 10:00 torsdag og 00:00 natt til torsdag for henholdsvis Bergensbanen og Dovrebanen. Det medfører at vi fortsetter å sette inn biler på disse strekningene, så langt det lar seg gjøre.

Nå begynner også veitrafikk å bli utfordrende. Både E6 Gudbrandsdalen og Rv 3 Østerdalen er pr nå stengt. I skrivende stund er fylkesvei 26 gjennom Trysil, eneste farbare alternativ for vogntog mellom Østlandet og Trondheim og Møre. Så lenge denne holdes åpen, vil vi så langt det er mulig kjøre våre transporter denne veien, men det betyr ytterligere forsinkelser på volumer som skal videre til Nord Norge og til Trondheim, men særlig til Møre (Molde og Ålesund).

Vestover er det pr nå stengt E16 og Rv7. I skrivende stund er fylkesvei 40 til Geilo farbart, men medfører noe ekstra tid til Bergen. Utfordringen bli transportene til Førde, da det pr nå er stengt mellom Geilo og Gol, slik at det vil bli mange timers forsinkelse fra Østlandet til Sogn og Fjordane.

Siden veiene også er utfordrende, vil det i tillegg til forsinkelser på pakker og gods også nå bli utfordrende å fremføre brev og ekspressprodukter innenfor frister på flere strekninger.

I tillegg til hovedstrekningene, er det enkelte steder store utfordringer i lokaldistribusjon, og dette gjelder da både utlevering og henting av alle våre produkter.

Selv om nedbøren nå avtar de fleste stedene, er situasjonen fortsatt svært uoversiktlig i hele Sør Norge. Dette er derfor fortsatt å anse som en Force Majeure situasjon selv om ekstremværet er inne i sitt 3. døgn.

Vennlig hilsen Bring

Legg igjen en kommentar